Széchenyi2020

Magyar Falu Program 2019 - Orvosi eszköz

MFP-AEE/2019
2021. február 22. Mimiszterelnökség
Vissza
Magyar Falu Program 2019 - Orvosi eszköz

 

Tormásliget Község Önkormányzata 1 430 927 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült a Magyar Falu Program 2019-es pályázati kiírásán az Orvosi eszköz alprogramban. Az igényelt eszközlistát Dr. Sudár Zsuzsanna házi- és gyermekorvos állította össze. A projekt keretében hiányzó eszközök beszerzése, illetve elavult eszközök cseréje valósult meg a napokban a Tormásligeti orvosi rendelőben. Új vizsgálóágy, műtőszsámoly, műszerasztal, műszer- és gyógyszerszekrény, látásvizsgáló tábla és könyv, fonendoszkóp, otoszkóp, farkasfecskendő, vérnyomásmérő, szűrőaudiométer, digitális mérleg, valamint egy notebook és egy receptnyomtató, orvosi íróasztal, forgószék, a váróterembe pelenkázóágy és padok kerültek beszerzésre. Az eszközöket a Rextra Kereskedelmi Kft. Szombathelyi Irodája szállította, és a napokban vette használatba a háziorvos.

Az orvosi rendelőt nem csak korszerű eszközökkel szerelte fel az önkormányzat, saját forrásból felújították. Új borítást kapott a padló, járólapozták és egészségügyi festést végeztek.

A rendelő igazán komfortossá, jól felszereltté vált, a modern eszközök hozzájárulnak a magasabb színvonalú ellátás biztosításához helyben, megkönnyítik a doktornő munkáját is. Köszönettel tartozunk a Magyar Falu Programért felelős kormánybiztos úrnak, Gyopáros Alpárnak, amiért támogatásra érdemesnek ítélte pályázatunkat, a Rextra Kft. részéről Melegné Szabó Enikő üzletvezetőnek, aki ebben a kritikus helyzetben is fáradhatatlanul szervezte az eszközök beszerzését.

Fotók
E-ÖNKORMÁNYZAT PORTÁLKözadatkeresőHirdetményekPanaszbejelentésKözponti Információs Felület