Ívóvízminőség-javító program

Tormásligeti Életfa

2022. március 26.
Vissza
Éééééééééés kész a nagy MŰ! Na jó, majdnem 
A díszítsük fel a Közösségi színteret című projekt keretében elkészült Tormásliget életfája. Már csak „élettel” kell megtölteni. Ehhez a lakosság segítségét szeretnénk kérni. Fotókat várunk, amiken olyan személyek, események vannak, akinek/aminek köze van/volt Tormásligethez. Pl.: Ha már nem lakik itt, de itt született, itt nevelkedett, szülei, nagyszülei éltek itt... Bármi, csak kötődjön Tormásligethez! 
A képeket személyesen adhatják polgármester úrnak, és küldhetik emailben is a tormasliget.kksz(at)gmail.com címre. A képek felkerülnek a fára. 
Sok munka, idő, és öröm van ebben a „fában”. A kiinduló ötlet: a csúnya falfelületet szerettük volna takarni addig, amíg nem nyer az önkormányzat olyan projekten, ahol a belső teret rendbe lehet rakni. Az Életfa visszakerül majd a felújított falra is.
A takarást köszönjük Czetin Tamás alpolgármester úrnak. A fát tervezte és megrajzolta Régvári Roland. Akik megszínezték: Baranyai-Róka Veronika, Barasics Edina, Bozzay Marianna, Jugovics Eszter, Régváriné Reczetár Zsófia, Róka Bernadett.
A díszítés még nem teljes. Tele vagyunk ötletekkel, tettvággyal. Folyamatosan dolgozunk, alkotunk, hogy megszépüljön környezetünk! 
Köszönet Minden támogatónak!  Élmény volt!